​Reparation af symaskine

-Skal din symaskine repareres, er Sy- Butikken det oplagte valg. Vi klarer både service og reparation i Sønderjylland – altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.

Derfor anbefaler vi, at du vælger os til reparation af din symaskine. Er der tale om en hasteopgave, står vi også til rådighed. Vi er fleksible, hvad angår reparation af symaskiner, så du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan bestille tid til en hasteoperation af symaskine i Sønderjylland her på siden. Benyt formularen.

Reparation af symaskine i Sønderjylland

Vi kan hjælpe med reparation af symaskiner primært i hele det gamle Sønderjyllands Amt – fra Sønderborg og Tønder i syd til Esbjerg og Fredericia i nord. Vi kører ugentlige serviceture i området, så hjælpen er altid nær, når det gælder reparation af symaskine. Det betyder, at vi gerne henter og bringer din symaskine efter aftale, mod et mindre gebyr.

Kontakt os på telefon 20894660 for at høre mere om reparation af symaskine.

Symaskineservice

Hvad enten man er professionel eller privatperson, er det vigtigt, at symaskinen fungerer optimalt til enhver tid. Det kræver en dygtig samarbejdspartner, som har stor erfaring inden for symaskineservice, så du er garanteret en fornuftig og holdbar løsning, når behovet opstår.

Såfremt du har behov kan vi tilbyde lånemaskine mens vi reparerer.

Høj kvalitet inden for symaskineservice

Hos Sy Butikken lægger vi vægt på kvalitet fra start til slut, og det er et faktum, vi aldrig går på kompromis med. Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, der har arbejdet med symaskineservice i Sønderjylland og omegn i mange år, så du kan trygt overlade din symaskine til os.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere. Vi glæder os altid til at hjælpe både nye og eksisterende kunder med symaskineservice.

Bestil reparation

Skal din symaskine repareres, er Sy Butikken det oplagte valg. Vi klarer både service og reparation

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi servicerer bl.a. følgende mærker

Samt alle andre mærker ​

Sy Butikken ApS

Hjartbrovej 9, 6541 Bevtoft

Centerpladsen 25 ,6360 Tinglev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 89 46 60

E-mail: ole@hallemail.dk

CVR: 20290102

Åbningstider Bevtoft:

Tirsdag: 13:00 - 17:00

Torsdag: 09:00 - 13:00

​-og efter aftale

Åbningstider Tinglev:

Tirsdag og fredag 14.00-17.00

-og efter aftale

Vi er klar til at betjene dig og ønsker du at besøge vores butik, så finder du os her.